Speelweek 2019

Allereerst een rectificatie…..in de vorige Rondom Wirdum en de Garwin stond dat de speelweek van 1 t/m 5 juli was. Dat is natuurlijk grote onzin. Het is traditiegetrouw de laatste week van de schoolvakantie en dat is van 19 t/m 23 augustus 2019.

In de volgende Rondom Wirdum/ Garwin van de maand mei zal het aanmeldformulier worden bijgevoegd. Hierop kunt u uw kind aanmelden voor de speelweek en zelf aangeven of u kunt helpen bij de verschillende activiteiten.

Op woensdag 22 mei is er om 20.00 een vrijwilligersbijeenkomst in het Dorpshuis van Wirdum. Daar willen we kort het programma voor de speelweek toelichten en kijken welke leuke ideeën we nog met elkaar kunnen verzinnen.

Dan nog een oproep. Onze sponsor van het landbouwplastic is er helaas mee gestopt en nu zitten we zonder plastic. Welk boerenbedrijf, mechanisatiebedrijf of leverancier zou de speelweek willen sponsoren met landbouwplastic. We gebruiken dit voor het maken van hutten, de buikschuiver bij het waterspektakel en nog veel meer. Laat het dan weten via maartenvdhelm@hotmail.com De Speelweekcommissie
Rein Weisfelt, Ralph Seuber en Maarten van der Helm

Tags: No tags

Comments are closed.